Despre Noi

Costul capitalului este, din punctul nostru de vedere, cel mai important factor în dezvoltarea şi asigurarea competitivităţii pe termen mediu şi lung a companiilor, din perspectiva input-urilor sistemului de management: capital, materie primă, forţă de muncă.

Deciziile de investiţii şi finanţare pentru eficientizarea şi dezvoltarea afacerii unei companii, prin creştere organică sunt o activitate complexă şi cu efecte semnificative în crearea de valoare pentru acţionari. Astfel de decizii se adoptă şi pot influenţa în mod invariabil, pe termen lung, mersul si creşterea companiei.

Consultanţa oferită de Ventrust are ca principal obiectiv fundamentarea deciziilor strategice, a deciziilor de investiţii şi finanţare, minimizarea costului finanţării şi asigurarea unei structuri optime a finanţării investiţiilor prin îmbunătăţirea continuă a raportului existent între capitalurile proprii şi datorii, în întreprinderile mici, mijlocii si mari.

Misiunea Ventrust

Misiunea noastră este să creştem companiile şi să rentabilizăm capitalul investitorilor, oferind servicii financiare şi de afaceri integrate, profesioniste

Prezentarea Ventrust Consulting se poate descarca de aici: Prezentare Ventrust